27 jul 2011

Cronica txeca...brrrrrrrrrr

A continuacio us expliquem una mica el festival que hem viscut aquests 2 ultims dies a Klenova, un castell mitjeval situat a un 200km al sud-est de Praga.

Vam arribar el diumenge al vespre estupendament be. La veritat es que ja hi havia uns quants equips instal.lats, i vam buscar un raco per muntar la nostra base d'operacions pels dos dies seguents. De la gent que vam coneixer a bcn la veritat es que encara no hi havia ningu, pero tampoc ens va costar massa coneixer gent, la veritat. Entre els fitxatges, hem de destacar el "Pop Ricard", un fiera que tambe va a Mongolia amb la seva Honda CB 250cc de 20 anyets o uns holandesos vestits amb smoking, que anaven amb les seves scoopies 75cc amb una cistella i un mapa com a unic equipament...veure per creure.

Un cop instalats ens vam ajuntar amb altres equips per fer un sopar amb el menjar que portavem tots, aixi com de germanor que diriem, tot comencant a catar la birra txeca. A partir d'aqui la resta de la nit us la podeu imaginar...ballaruques, incontinencia verbal coneixent un munt de ralliers, atabalar les cambreres (es que es pot dir que el tema noies es millorable, hi havien inclus rumors de mongay rally, en fi...), gadgets amunt i avall (a destacar la cadira de rodes amb bidet incorporat i la copa de birra XXL amb forma de bota entre molts d'altres. La nit s'acaba com no pot ser d'altra manera quan ens deixen sense musica i sense barra, cosa que ens obliga a ajuntarnos a la "after party" amb uns irlandesos i uns danesos i enargumens errants varis, que havien muntat una foguera a base de llenya verda i (litres de) gasoil.

L'endema al mati ens vam llevar tranquilament, i va ser un dia d'aquells de "total vagabundaje" pel campament d'autentics sonats que s'anava fent gran per moments amb la continua arribada de nous equips que venien de la sortida de Londres. Nosaltres vam aprofitar el mati per recollir els nostres passaports amb Item From Air Files
Ja a la tarda, es va fer la presentacio de tots els equips participants un per un. La veritat es que l'speaker, va convertir el que semblava que seria una desfilada insulsa de cotxes per tirarse la foto al podi de sortida, en un continu "partirse la caixa". La veritat es que es un geni el tiu. A nosaltres no ens va fer pringar gaire. Si us han entrat ganes de veure el que fa el pajaru aquest, busqueu el video oficial del mongol rally a youtube i veureu com les gasta el molt grillat.

Dels equips participants, destacar la historia del jubilat frances que fa el rally amb el seu 2 cavalls, perque diu que ara amb la seva edat li fa mes cosa anar per africa, o l'autocar escolar clavat al dels Simpsons que porten un grup de novayorkesos, apart d'un munt d'ambulancies, camions de bombers i cotxes curiosos de les mes diverses procedencies, per no parlar de les tres sudafricanes solteres (ai lo que patiran!!! amb la testosterona suelta que hi ha... :D).

Despres de la presentacio vam pujar al castell de Klenova on l'organitzacio havia muntat la festa oficial de sortida. Com no podia ser d'altra manera, allo ja va ser l'hecatombe...nosaltres no en teniem ni idea pero era una festa de disfresses de tematica arab i la penya la veritat es que s'ho havia currat un munt...tothom portava una esbaramenta considerable, molt bon rollo, concerts, espectacles amb foc rollo circ du soleil, jalar, birra txeca, dj's... La musica triada amb molt de gust i tothom entregadissim. Crec que les escenes de desface ens quedaran grabades a les retines una bona temporada, sobretot tenint en compte lo que ens esperara a partir d'ara.

No hay comentarios:

Publicar un comentario