23 jul 2011

On the road

Hey hey hey! Primer dia superat! El nostre cotxe es una fiera indomable.

El dia ha comencat molt aviat. Per variar hem arribat tard al punt de sortida de Barcelona, on hi havia mes equips amb els que haviem quedat per fer una mica de sortida conjunta. Molt be Ernest i Barbara que s'han llevat aviat (Ernest premi a la logistica...). Un cop tots hem arribat, la gent a ha anat tirant cap a Praga, pero nosaltres hem decidit que amb el diposit buit no arrencavem i hem anat al McDonalds a fer un tentempie...i 20 litrets de super 95 per la fiera... Prisa mata amigo!

Amb l'estomac a lloc hem enfilat cami amunt cap a la Jonquera, fent paradeta obligada a l'Escala per dir adeu a la familia i de pas comprarnos uns mapes (si q passa! Ens els hem deixat a Igualada! Sort que som gent de/amb recusos :-p), pillar menjar de la mama i musica.

La resta del dia ha estat carretera i manta. Hem creuat gairebe tot Franca fins a arribar a Besancon on hem agafat una habitacio en un hotel de carretera d'aquest amb llums vermelles. En resum, 1000km en plena operacio sortida de vacances, pluja, nactarines, adelantaments i peatges. La fiera encara demanava mes, pero li hem dit que no es flipes que queda molt tute encara.

Au, per avui ja n'hi ha prou. Anem a planxar l'orella una estona.

Aloha

No hay comentarios:

Publicar un comentario