22 jul 2011

El dia "D" és aquí!!

Recordeu la nit abans del primer dia que vau anar de colònies? Aquell no poder dormir? Aquella barreja d'excitamenta per la novetat, barrejada amb el respecte d'allò que ens és desconegut? El run-run a l'estómac? 

Doncs 20 anys després ens trobem amb la mateixa sensació asseguts davant l'ordinador a les 4 del matí amb els ulls com taronges tot i que estem reventats, esperant l'hora de marxar definitivament.

Com ha costat d'arribar el dia!!! A partir d'ara comença l'acció, s'han acabat les anades a tràfic, consolats, tallers, búsquedes de patrocinis blablabla... És hora de carretera i manta!!

L'octubre passat no ens creiem ni nosaltres mateixos que arribariem a sortir. Amb lo desastres que som organitzant, fent-ho tot a l´últim moment, improvisant, amb un ritme "prisa mata amigo" d'activitat, la veritat és que sortir en unes hores ja serà tot un èxit (també us dic que si no passem de la Jonquera ens amagarem una temporada i no ho direm a ningú ;)).

La veritat és que no creiem que sigui pas mèrit nostre sinó de la molta gent que ens ha ajudat durant aquest temps i no voliem marxar sense donar les gràcies a tothom per la vostra ajuda i molt especialment i sense voler oblidar a ningú:

- Familia: vaja marrons d'ultima hora, que si ens falten rodes, que si la varilla de l'oli, que si material del Decathlon, que si pots anar al banc...no se pas si trobarem souvenirs que us facin justicícia. Mirarem de donar senyals de vida sovint i no fer patir gaire eh!!!

- A tots els que ens vau ajudar amb la festa de la setmana passada al Solidarik, Riki flyer man, Band the la muerte al complet, Gemma i Jaume, als que vau donar veus...En definitiva a tots els que vau venir portant amics, bon rollo i ganes de passar una estona junts. La veritat es que ens ho vau posar tant fàcil!!!!

- Amics, que ens heu aguantat la "xapa" del rally durant tot l'any, que us hem fent xantatge perquè ens compreu samarretes, que us hem fet donar veus per trobar patrocinadors...ja marxem, però prepareu-vos per  les "batallitas" de la tornada que serán mooolt pitjors :P

- Patrocinadors i colaboradors. La gent de Yofindo i RocRoi s'han portat superbé i esperem que la colaboració us sigui profitosa. Així mateix també ens ha ajudat gent desinteressadament com el Paul Russu, el Pere Grau, el Xavi Riba o el taller Queraltó

En definitiva, que poder ja m'estic passant de sensiblero i alguna hora hauriem de dormir abans de començar a destrossar-nos l'esquena a la carretera... MOLTES GRÀCIES a tots i esperem que ens aneu seguint per aqui al blog. 

Alohaaaaa



No hay comentarios:

Publicar un comentario